• +62 251-8626602

Dr. Alla Asmara, S.Pt, M.Si

Alla

Dr. Alla Asmara, S.Pt, M.Si

Sarjana: 1996 Institut Pertanian Bogor (IPB University)

Sosial Ekonomi Pertenakan

Magister: 2002 Institut Pertanian Bogor (IPB University)

Ilmu Ekonomi Pertanian

Doktor: 2011 Institut Pertanian Bogor (IPB University)

Ilmu Ekonomi Pertanian

1. Analisis Strategi Pengembangan Bisnis PT. TAF (Toyota Astra Financial Services) (2019).
  2. Pembiayaan Mudharabah Dan Dampaknya Terhadap Omset Usaha Mikro di Koperasi Simpan Pinjam Pembiayaan Syariah El-Umma (2019).
  3. Spatial Investment Attractiveness Analysis for Regional Economic Development of Sumatera Selatan Province in 2010-2016 (2019).
  4. Technical Efficiency of Beef Cattle Production in West Nusa Tenggara (2019).
  5. The Effect of Marketing Mix On “Kpr Xtra Bebas” Decision Making in Bank X Regional I (2019).
  6. Bancassurance Business Strategy in Life Insurance: A Case Study One of Joint Venture Company in Indonesia (2020).
  7. Capital Strategy Architecture to Optimize Rdb’s Role: Case Study of Bank Sumsel Babel (2020).
  8. Development Strategy at Express Company in PT OSL Prima Using Business Model Canvas (2020).
  9. Strategi Industri Kecil Menengah Komponen Otomotif (Studi Kasus Pt Pqr) (2020).
  10. Strategi Keberlanjutan Pemanfaatan Biogas Industri Tapioka Di PD XYZ (2020).
  11. Optimalisasi Wakaf (2020).
  12. Analysis of Cutting Tool Business Development Strategies PT. JKL (2021).
  13. Business Strategy Formulation for Training Company in Captive Market (2021).
  14. Disasters and Domestic Tourist Arrivals in Indonesia in 2013-2017 (2021).
  15. Faktor-Faktor Bauran Pemasaran Yang Memengaruhi Keputusan Pembelian Di Bukalapak (2021).
  16. Marketing Channels Analysis of Carica (Carica Pubescens) Farming in Kejajar District, Wonosobo Regency (2021).
  17. Productivity Growth and Local Content Requirement of The Manufacturing Industry in Banten Province (2021).
  18. Naalisis Status Keberlanjutan Ekowisata Boonpring Di Kabupaten Malang Provinsi Jawa Timur (2022).
  19. Convergence and Determinants of Health in North Sumatera Province (2022).
  20. Employee Performance Management Scenarios in The Era of Work from Home (2022).

.

NoResearch TittleKeterlibatan Dengan
1Analisis Struktur Perekonomian dan Faktor-Faktor yang Memengaruhi Pertumbuhan Ekonomi Sumatera SelatanPenelitian Mandiri
2Strategi Penguatan Struktur Industri Tekstil dan Produk Tekstil dalam Mereduksi Pengangguran di Indonesia (Tahun Ke-2)DIKTI